+31 343 493 890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 1 stuks
+31 343 493 890
Meubelbekleding

Meubelbekleding

Gaat het over meubelbekleding, dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden qua stoffen, kleuren en structuren. Zeker wanneer je kiest voor een specialist als Oniro Textiles. Wij bevinden ons al ruim 14 jaar in het vakgebied van bekledingsstoffen voor meubels en beschikken zo over alle kennis en kunde die hierbij komt kijken. Daarnaast hebben we uiteraard een zeer ruime collectie aan meubelbekledingsstoffen. Maak een keuze uit meubelbekledingsstoffen als vinyl, kunstleer of gewoven stoffen. Bij ons vind je het allemaal!

Diverse soorten meubelbekleding voor allerlei toepassingen

Het assortiment aan meubelstoffen van Oniro Textiles is zeer ruim. Zowel meubelbekledingsstoffen met een prachtig design als meubelbekleding met praktische en technische eigenschappen vormen een onderdeel van ons assortiment. Zo weet je zeker dat je voor jouw toepassing een geschikte stof kunt vinden. Wil jij de meubels in jouw kantoor voorzien van een prachtige en mooie stof die ook goed is voor het milieu. Kies dan voor een gerecyclede of C2C meubelstof. Meubelstof voor in de zorg of horeca nodig? Kies dan voor Niroxx en PUxx wat zeer onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig is. Wil je meubels bekleden, gewoon omdat het mooi is? De diverse collecties van Oniro Textiles bieden structuur en kleur in overvloed. Bekijk de verschillende collecties op onze website zodat je een goed beeld van de mogelijkheden krijgt.

Neem een kijkje op de website of kom langs in de showroom

Op onze uitgebreide website krijg je alvast een goed beeld van de meubelstoffen voor meubelbekleding die wij aanbieden. Ben jij op zoek naar gewoven bekledingsstoffen voor meubels in moderne patronen? Dan zijn de stoffen uit de Fabrixx collecties echt iets voor jou. Of heb je liever vinyl kunstleer uit de Vixx collectie als meubelbekledingsstoffen? Je vindt deze op onze website. De stoffen kun je zien en voelen in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0)0343 493 890 en kom langs! Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen.


Ook interessant:
Design meubelstof | Leverancier stoffen | Alcantara | Trevira CS meubelstof | Outdoor meubelstof