+31 343 493 890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 1 stuks
+31 343 493 890
Brandvertragende stof

Brandvertragende stof

Oniro Textiles is een betrouwbare specialist wanneer je op zoek bent naar een brandvertragende stof. Met ruim 14 jaar ervaring in de wereld van stoffen voor de meubelindustrie zijn wij de juiste partij om je te helpen. In ons assortiment vind je enkel stoffen met als technische eigenschap dat ze brandvertragend werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Een brandvertragende stof met moderne patronen

Alle stoffen die wij aanbieden hebben een brandvertragende werking. Zo kun je voor de gewoven meubelstoffen van de Fabrixx collectie kiezen. Deze stoffen hebben moderne patronen die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Deze stof heeft een brandvertragende werking maar is niet waterdicht. Ook de stoffen uit de Vixx collectie zijn brandvertragend. Deze zijn lichtecht, slijtvast en gemaakt van vinyl kunstleer. Deze stoffen zijn uitermate geschikt als meubelstof en hebben ook nog eens een aantrekkelijke prijs.

Bekijk de diverse mogelijkheden

Ben jij op zoek naar brandvertragende stof? Bekijk dan gerust het aanbod op onze website. Ook als je een soepel vallende en milieuvriendelijke stof zoekt, zit je bij ons goed. De stoffen uit de PUxx collectie zijn in dat geval precies wat je zoekt. Wil je liever de stoffen eerst in het echt bewonderen? Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0)0343 493 890 en bezoek onze showroom. Ook met vragen kun je ons bereiken op dit nummer.


Ook interessant:
Leverancier stoffen | Alcantara | Trevira CS meubelstof | Outdoor meubelstof | Design meubelstof