+31 343 493 890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 1 stuks
+31 343 493 890
Meubelbekleding

Meubelbekleding

Gaat het over meubelbekleding, dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden qua stoffen, kleuren en structuren. Zeker wanneer je kiest voor een specialist als Oniro Textiles. Wij bevinden ons al ruim 14 jaar in het vakgebied en beschikken zo over alle kennis en kunde die hierbij komen kijken. Daarnaast hebben we uiteraard een zeer ruime collectie aan meubelstoffen. Vinyl, kunstleer of geweven stoffen: bij ons vind je het allemaal.

Diverse soorten meubelbekleding voor allerlei toepassingen

Het assortiment aan meubelstoffen van Oniro Textiles is zeer ruim. Zowel meubelbekleding met een prachtig design als meubelbekleding met praktische en technische eigenschappen vormen onderdeel van ons assortiment. Zo weet je zeker dat je voor jouw toepassing een geschikte stof kunt vinden. Meubels in jouw kantoor voorzien van een prachtige maar betaalbare meubelbekleding? Kies dan voor C2C meubelstof. Meubelstof voor in de zorg of horeca nodig? Kies dan voor Niroxx, wat zeer onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig is. En meubels bekleden, gewoon omdat het mooi is? De diverse collecties van Oniro Textiles bieden structuur en kleur in overvloed.

Neem een kijkje op de website of kom langs in de showroom

Op onze uitgebreide website krijg je alvast een goed beeld van de meubelstoffen voor meubelbekleding die wij aanbieden. Liever de stoffen voelen? Maak dan een afspraak via +31 (0)0343 493 890 en kom langs in onze showroom!


Ook interessant:
Outdoor meubelstof | Design meubelstof | Alcantara | Trevira CS meubelstof | Outdoor meubelstof