+31 343 493 890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 1 stuks
+31 343 493 890
Vinyl kunstleer

Vinyl kunstleer

Vinyl kunstleer kopen om jouw meubels netjes te bekleden? Dat kan bij Oniro Textiles! Wij zijn al ruim 14 jaar dé specialist in meubelstoffen en bieden je dan ook een zeer ruim assortiment. Verschillende kleuren, verschillende structuren en zelfs verschillende materialen: wij hebben het allemaal in huis. Benieuwd naar ons aanbod? Neem vast een kijkje op onze website of kom op afspraak langs in onze uitgebreide showroom!

Vinyl kunstleer: de Vixx collectie

Bij Oniro Textiles hebben wij vinyl kunstleer in diverse varianten opgenomen in onze Vixx collectie. Deze stoffen zijn van zeer goede kwaliteit en genieten van een premium uitstraling. Je kunt kiezen uit een tweetal complete collecties. De stoffen in beide collecties hebben een rijke uitstraling en zijn beschikbaar in diverse bijzondere kleuren. Daarbij zijn ze ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. De voordelen van vinyl kunstleer? Dat ze een hoge lichtechtheid, slijtvastheid en brandvertragendheid hebben!

Maak zelf leuke combinaties uit verschillende collecties

De verschillende collecties van Oniro Textiles, zoals de Vixx collectie bestaande uit vinyl kunstleer en de Fabrixx collectie, zijn ook nog eens uitstekend te combineren. Afhankelijk van jouw toepassing en jouw verdere wensen en eisen, kun jij dus exact de stoffen kiezen die jij wilt gebruiken. Meer weten? Of even een vraag stellen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)0343 493 890.


Ook interessant:
Trevira CS meubelstof | Outdoor meubelstof | Design meubelstof | Leverancier stoffen | Alcantara