+31 343 493 890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 1 stuks
+31 343 493 890
Wollen meubelstof

Wollen meubelstof

Wollen meubelstof aanschaffen voor jouw bedrijf in de meubelindustrie kan uitstekend bij een specialist als Oniro Textiles. Wij beschikken namelijk over een prachtige collectie meubelstoffen. Mooie stoffen, verschillende materialen en fijne structuren: dát zijn bij ons de sleutelwoorden. Ook kwaliteit staat bij ons voorop. Bij ons vind je dan ook, wellicht met een klein beetje hulp van onze vakkundige medewerkers, altijd wat je zoekt.

Wollen meubelstof van het Deense merk Gabriel

Als trots distributeur van het Deense merk Gabriel, bieden we bij Oniro Textiles ook prachtige wollen meubelstof van dit merk aan. Gabriel staat bekend om de zeer uitgebreide collectie aan geweven meubelstoffen. Zowel wol als Trevira CS en polyester staan daarin centraal. Deze kwaliteitsvolle stoffen zijn daarnaast ook voor een eerlijke prijs beschikbaar. Wollen meubelstof van het merk Gabriel kopen, is dan ook een zeer goede keuze!

Knipstalen en staalkaarten

Natuurlijk begrijpen wij dat jij eerst wat voorbeelden wilt zien, voordat je overgaat tot de aankoop van wollen meubelstof of andere meubelstoffen. Daarom kun je bij Oniro Textiles altijd knipstalen en staalkaarten opvragen. Wil je echt een goed beeld krijgen van de stoffen? Dan raden wij je aan om langs te komen in onze showroom. Dat kan op afspraak. Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen naar het telefoonnummer +31 (0)0343 493 890. Wij helpen je graag verder!


Ook interessant:
C2C meubelstof | Vinyl kunstleer | PU kunstleer | Meubelbekleding | Trevira CS-meubelstof