+31 (0)343 493890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 0 stuks
+31 (0)343 493890
Oniro Ons team

Ons team

Dit is Oniro Textiles, een enthousiast en professioneel team. Wij helpen je graag.

 

 

Marlon
Binnen Oniro ben ik samen met mijn collega Richard verantwoordelijk voor alles wat met verkoop te maken heeft. Door de jarenlange textiel ervaring is dit ook vaak een adviserende taak. Het maken van de juiste keuze zal op langere termijn vaak voor meer tevredenheid zorgen.

Daarbij bezoek ik onze klanten binnen de Benelux om ze op de hoogte te houden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Marlon haar favoriete kleur is een stoerdere kleur, als petrol/blauw, dit is altijd goed toe te passen.


Remko

 

Remko
Mijn functie binnen Oniro is die van logistiek medewerker. Ik draag zorg voor het ontvangen en versturen van alle goederen. Daarnaast zorg ik ervoor dat er altijd genoeg stalenmateriaal op voorraad is. Af en toe wat halen en brengen met onze prachtige Oniro bus.

Remko houdt van de blauwe kleur, omdat het een rustige kleur is.
Vincent

 

Vincent
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Oniro. Officieel als controller, maar binnen een relatief klein team zijn de taken en functieomschrijving veel ruimer te omschrijven.

Door de jaren heen heb ik Oniro van zeer nabij zien veranderen en uitgroeien van een zogenaamde eenmanszaak, opgestart door Harrie van den Berg, tot het inmiddels mooie volwassen bedrijf dat het nu is geworden.

Vincent heeft voorkeur voor de kleur groen, want dat is vrolijk en fris!


Ninja  

Ninja
Sinds 2012 werk ik met plezier op de binnendienst bij Oniro. Ik ben verantwoordelijk voor alle orders, bestellingen, staalaanvragen en heel veel andere dingen. Ook werk ik de website bij en ben ik soms op een beurs te vinden. Ik vind het leuk om contact te hebben met onze klanten, ze te helpen en alles wat daarbij komt kijken. Verder zorg ik ervoor dat we elke dag lekker kunnen lunchen.

Mijn favoriete kleur is groen, lekker fris, stoer en staat mooi bij blond haar!
Richard  

Richard
Vanaf oktober 2009 ben ik onderdeel van het Oniro team. Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor de productontwikkeling, communicatie en verkoop, een leuke afwisselende functie. Ik ben veel onderweg en ontmoet veel leuke en interessante mensen in binnen -en buitenland.

Mijn lievelingskleur is altijd lastig.....ben namelijk gek op kleur. Op dit moment is het voorjaar begonnen en word ik erg blij van de eerste bloesem en krokussen, geel heeft dan duidelijk de voorkeur......

 

 

Richard  

Kristian
In 2016 ben ik begonnen op de afdeling logistiek. Samen met Remko verzorg ik alles wat er gebeurd in het magazijn, zoals het ontvangen en versturen van alle goederen en alle andere werkzaamheden die daarbij komen kijken. Met alle plezier spring ik af en toe bij op het kantoor. 

Mijn favoriete kleur is grijs, dit past overal bij.