+31 (0)343 493890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 0 stuks
+31 (0)343 493890
Oniro Niroxx

Niroxx

Een uitstekend geschikte meubelstof voor de zorg is Niroxx, beschikbaar bij Oniro Textiles. Niroxx is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een stof met de technische specificaties van kunstleer maar met de uitstraling van een geweven meubelstof. Niroxx is voorzien van een waterdichte coating en een fluor carbon behandeling, waardoor de stof erg onderhoudsvriendelijk en goed vlekbestendig is. Daardoor zijn meubels, bedekt met deze meubelstof, onder andere goed geschikt voor in de zorg.

Nirox: meubelstof voor de zorg

Zorgmeubels of meubels voor senioren worden vaak heel intensief gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat deze meubels met een geschikte stof worden bekleed, die gemakkelijk schoon te maken is, geen vocht doorlaat en vieze geurtjes neutraliseert. Niroxx is geschikt voor alle projecten waarbij uitstraling en praktische eigenschappen hand in hand gaan. Het is een tijdloos en praktisch product dat dagelijks zijn weg naar vele zorg- en horecaprojecten vindt. Op zoek naar meubelstof voor in de zorg? Oniro Textiles heeft de Niroxx meubelstof die aan jouw wensen en eisen voldoet. De collectie bestaat uit vier kwaliteiten stof: Classic, Lamé, Stripes en Ulltra.

Duurzaam en van uitstekende kwaliteit

Qua duurzaamheid en kwaliteit doet Niroxx goed mee. We zijn erg trots op het ‘Oeko tex certificaat’ dat Niroxx heeft. Heb je vragen over Niroxx? Bel dan naar +31 (0)0343 493 890.