+31 (0)343 493890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 0 stuks
+31 (0)343 493890
Oniro Over ons

Over Oniro Textiles

Oniro Textiles: al meer dan 14 jaar een begrip!

In 2002 wordt Oniro opgericht door Harrie van den Berg. In een aantal jaar groeit Oniro uit tot een belangrijke toeleverancier van waterdichte meubelstof voor de meubelindustrie. Vanaf 1 januari 2009 worden we distributeur voor de Benelux van het Deense Gabriel. Een grote stap in de ontwikkeling van Oniro Textiles. Het assortiment is compleet, naast alle praktische meubelstoffen hebben we met de Gabriel collectie een breed assortiment geweven meubelstoffen.

In december 2010 neemt Richard Leliveld het stokje van Harrie van den Berg over. De koers van Oniro verandert niet en we varen onverminderd door om onze ambities en doelen te bereiken. Het doorontwikkelingen van onze Niroxx collectie. Het toevoegen van de Fabrixx en Vixx collecties. Ons grootste wapenfeit: de stap om een eigen innovatieve collectie kunstleer te ontwikkelingen: PUxx is een feit! PUxx maakt de Oniro collectie compleet, een onverwoestbare PU kunstleer met ongekende specificaties, geschikt voor alle denkbare toepassingen in vele mooie kleuren. Al deze ontwikkelingen hebben ons gebracht waar we nu zijn.

Naast de verkoop van de Oniro Textiles collectie in de Benelux zijn we inmiddels actief in een aantal andere Europese landen.

Persoonlijk contact en een goed advies is nog steeds de basis van ons succes. Onze stalenservice is snel en professioneel. De betrokkenheid van ons team is groot en belangrijk voor de samenwerking met onze klanten.

Kortom Oniro is volop in beweging en klaar voor de toekomst!