+31 (0)343 493890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 0 stuks
+31 (0)343 493890
Oniro Nieuwe kleuren PUxx nr. 1 en PUxx nr. 2

Nieuwe kleuren PUxx nr. 1 en nr. 2

Nieuwe kleuren PUxx nr. 1 en nr. 2 

Gedurende de ‘intelligente’ lock-down hebben we bij Oniro natuurlijk niet stil gezeten, we waren al heel ver met de ontwikkeling en het  implementeren van nieuwe kleuren in onze PUxx collectie. Inmiddels zijn we er helemaal klaar voor, knipstalen, staalkaarten, staalboeken én de voorraad zijn allemaal op orde in ons magazijn in Nieuwegein.

Ondanks dat we op de staalkaart van PUxx nr. 2 wat kleuren hebben weggelaten blijven alle kleuren uiteraard gewoon in collectie. In totaal hebben we nu 59 kleuren en kan je kiezen uit maar liefst 12 nieuwe kleuren verdeeld over de 2 collecties.

Beide collecties hebben unieke specificaties en zijn in samenstelling en specificaties identiek.

Er is alleen een verschil in de nerf, Puxx nr. 1 heeft een hele mooie natuurlijk leerlook en de PUxx nr. 2 is helemaal vlak en heeft een super matte finish.

Naast alle gebruikelijke technische specificaties is PUxx inmiddels ook DMF vrij.

Wil je precies weten wat alle technische specificaties inhouden?

Neem contact op met onze verkopers Marlon en Richard

Marlon@oniro.nl en 06-14885018

Richard@oniro.nl en 06-10014633

Zij nemen graag de tijd om je rustig uit te leggen hoe het daadwerkelijk zit en wat wel en niet kan. We geven graag een goed en eerlijk advies. In deze Covid-19 tijden van desinfectie is het best goed je eens wat meer te verdiepen in wat een materiaal wel en niet kan verdragen. Wordt de levensduur hierdoor beïnvloed?

Waar zitten de verschillen? Wat pas je nu wel en niet toe in een veeleisende omgeving? Welke eisen stelt je opdrachtgever? Zijn deze realistisch?

Kortom, neem de tijd en wij geven je graag antwoord op al je vragen.

 

Stalen bestellen kan natuurlijk ook, stuur je e-mail met wensen naar orderdesk@oniro.nl of klik hier