+31 (0)343 493890
Stalenservice
Uw stalenservice is nog leeg
Stalenservice
Totaal aantal artikelen: 0 stuks
+31 (0)343 493890
Oniro Onze service en garantie

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Oniro Textiles. Hier is waar onze samenwerking begint. Met onze ervaring willen we je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Het toepassen van textiel vraagt immers veel kennis en kunde over de materialen en de eigenschappen. Het gebruik en de vereiste technische eigenschappen zijn erg bepalend in het nemen van de juiste beslissing. Dit is waar wij goed in zijn. Onze kennis delen we graag met je. Voor iedere vraag hebben of vinden we een antwoord.

Stalenservice
Maak kennis met onze snelle stalenservice. Vanuit ons magazijn in Zeist versturen we iedere dag knipstalen en staalkaarten uit de collecties van Oniro Textiles en Gabriel. Probeer maar eens via onze knipstalenservice op de site of bel met 0343-493890 en morgen ligt er een mooie envelop op je deurmat.

 

 

Garantievoorwaarden

Garantie is vanzelfsprekend bij Oniro Textiles. Zowel op onze eigen collecties als die Gabriel collectie willen we louter tevreden gebruikers. Iedere ontevreden gebruiker zien we als een kans. Wij staan altijd klaar om je te helpen en daar waar nodig is te begeleiden naar de juiste oplossing. 

Klik op onderstaande pdf om de betreffende bestanden over de garantievoorwaarden te downloaden.

Garantie Fabrixx             pdf
Garantie Niroxx          pdf
Garantie PUxx pdf
Garantie Vixx #1 pdf
Garantie Vixx by Ambla pdf
Garantie Gabriel pdf